Cell-wellbeing vitamintest Højbjerg

Kontakt os i dag Book tid online

På Klinik for Fodterapi & Akupunktur kan vi teste dig med Cell-wellbeing-scanner. Med Cell-wellbeing vitamintest bliver du ikke kun testet for vitaminer. Du får tilsendt på mail en 34 siders meget overskuelig rapport på, hvad der måtte mangle af næringsstoffer, samt hvordan du er påvirket af miljøet.

 

I alt 9 katagorier som du ser i hjulet ved siden af og dermed over 800 faktorer.

 

Rapporten fortæller også hvilke madvarer som i det scannede tidsrum vil være for energikrævende for din krop at fordøje.

 

Den kommer med forslag til hvilke madvarer der vil være optimalt at indtage, ud fra hvilke mangler der måtte være scannet.

 

En sådan rapport vil være et godt supplement til akupunktur!

Se eksempel på rapport

Dine enzymprocesser er afhængige af en konstant tilførsel af vitaminer, mineraler og aminosyrer for at kunne operere, og dine enzymprocesser er ansvarlige for alle kroppens funktioner.

 

Dit nervesystem er stærkt påvirket af toksiner, tilsætningsstoffer og EMF/ELF frekvenser.

 

For at optimere dig selv, har du brug for at sikre, at disse to processer arbejder optimalt.

 

Fungerer de ikke optimalt, føler du nemt effekten heraf, i form af i lav energi, dårlig søvn, svagt immunforsvar, dårlig koncentration, irritabilitet, generel ømhed og smerte, langsom bedring, modtagelighed for skader mm.

 

Hvis kroppen er i denne lav-optimale tilstand for længe, kan dette i sidste ende føre til kroniske helbredsproblemer.

Cell-wellbeing analysen er designet til at hjælpe med at identificere mange af de fælles miljømæssige påvirkninger, der kan føre til en reduceret effekt af dine gener og enzymer.

 

Vi lever næsten alle på jorden på et sub-optimalt niveau, på grund af miljøpåvirkningerne omkring os.

 

Forarbejdede fødevarer, lavt indtag af næringsstoffer, toksiner og kemikalier, elektromagnetiske felter og ekstremt lave frekvens påvirkninger, er ansvarlige for et sammenbrud i kroppens normale daglige funktioner.

 

Disse daglige funktioner er drevet af to grundlæggende processer, som er afgørende for den måde, som din fysiske krop udtrykker sig på.

 

For det første, at kvaliteten af de nye celler der skabes muliggør, at din krop kan reparere sig selv, og for det andet, at optimere de enzym processer, som er ansvarlige for alle kropslige funktioner.

Hvordan udføres testen?

Der tages minimum 4 hårrødder fra dig som så lægges på en plade.

Denne plade scanner dit hår.

  • Hårroden har samme signaler som dine kropsceller, f.eks. hjerneceller, nerveceller
  • Kun hårcellen er levende, resten af håret er dødt. Cellen ”udsender” vibrationer…

Derfor kan scanneren aflæse cellens vibrationer/frekvenser. Frekvenserne bliver lavet om til et digitalt format, der bliver sendt til Hamborg, og bliver aflæst.

 

Forestil dig, at du bliver præsenteret for et bestemt stof (en frekvens). Derefter kan du enten sige "ja tak jeg mangler" eller "nej tak jeg har" til det stof. Sådan sker det kort sagt også med frekvenserne.

 

Derved kan man få en rapport ud af dette system!

Hvad er forskellen ifht. en blodprøve?

Forskellen mellem de to er enorme og er derfor ikke sammenlignelige.

 

En blodprøve er en kvantitativ test. Blod er dødt efter ca. 10 -12 minutter. D.v.s. at det ikke er levende væv som testes.

 

I en blodprøve måles en værdi/et tal, man har fastsat som værende optimalt til en menneskekrop. Dvs. at den ikke direkte måler om kroppen har brug for stoffet.

 

Hårrodsscanning er en kvalitativ test, der bruger håret til at beskrive retningen som kroppen er på vej mod. Den kommer IKKE med en værdi/et tal. Den kommer groft sagt med et JA TAK eller NEJ TAK!

Ved en hårrodsscanning tager den derfor højde for om en person har mere brug for et bestemt stof (ex omega 3) fordi netop denne person evt. arbejder meget foran en computer, og derfor skal have beskyttet sine celler mere end, hvad der ligger inden for normalværdien i en blodprøve!

Priser

Cell-wellbeing test

  • Inkl. gennemgang

    kr. 900,-

  • Inkl. gennemgang + relationer til din sygdom

    kr. 1.050,-