På min klinik bliver man ikke efterladt alene i rummet og jeg bruger tiden fuldt ud. D.v.s. at når nålene på kroppen er sat i - går jeg altid i gang med enten at søge efter forhindringer via øreakupunktur, pulserende farvet lys eller med myorefleksterapi med afstressende virkning som har stor betydning for kroppens funktion.

 

Er man bange for nåle kan jeg sagtens bruge min laser eller magneter som slet ikke kan mærkes. Jeg vil helst behandle helheden i mennesket og ikke kun det som giver symptomet. Jeg kan næsten aldrig lade være med lige at sige noget om kosten, som er af stor betydning for kroppens funktion.

 

Akupunktur

Her bruges nåle, farvet lys, frekvenser, magneter, punktfinder, cupping, laser, akupressur, og elektrostimulering. Derfor også til patienter med nåleskræk!

 

Ekstrem godt til bl.a.:

 • Smertebehandling
 • Hovedpine
 • Gynækologiske lidelser
 • Lidelser i fordøjelseskanalen
 • Astma
 • Allergier
 • Muskelspændinger
 • Diabetes

Ved autonome sygdomme gives ofte en vejledning i kosten, da det tit spiller ind.

 

Kroppens ubalancer findes via måling med et apparat kaldet Acugraph, som måler alle 12 meridianbaner og holdes sammen med patientens symptomer.

 

Vi bruger både kinesisk akupunktur og vestlig øreakupunktur, triggerpunkts-akupunktur sammen med Myorefleksterapi incl. ernæring og kosttilskud.

 

I akupunktur bruges der nåle, cupping, akutryk, lysfrekvenser, elektronisk punktfinder, trykpen, laser og magneter til behandling.

 

Akupunktur er ekstrem godt til at smertebehandle som mærkes umiddelbart efter 1. behandling. Akupunktur kan også afhjælpe diabetes, hvis bugspytkirtlen ikke er blevet vævsbeskadiget.

 

Vi tjekker også posturologien og retter kroppen op med akupunkturnåle.

 

Andre lidelser bedres efter 1-2 mdr. med 1 - 2 uger mellem behandlingerne.

 

God til rygestop (Så afhjælper vi abstinenserne og trangen) 86% er røgfrie efter 1 mdr.

 

God til vægttab (Vi afhjælper sulten og trangen med minimum 4 behandlinger)

Myorefleksterapi

Myorefleksterapi er i store træk behandling af de muskelhinder, som sidder omkring musklerne, samt behandling af det parasympatiske nervesystem, som er en meget vigtig del af helheden sammen med ernæringen. Muskelhinderne er i øvrigt det eneste væv i kroppen som hænger sammen fra top til tå og er en direkte sammenkobling med meridianbanerne som løber de samme steder.

 

Grundlagt af den tyske læge Kurt Mossetter.

 

Behandlingsintervallet er ofte ca. 1 gang pr. uge de første 4 gange og så bør der være en forbedring. Forbedring sker dog ofte på selve briksen allerede 1. gang.

KID/udstrækningsøvelser

Øreakupunktur / Auriculoterapi

Øreakupunktur indvirker øjeblikkelig og er veldokumenteret!

Ved hjælp af apparatur som punktfinder, elstimulation, frekvenslaser, farvet lysfrekvenser samt nåle får vi fundet frem til årsager, forstyrrelser og behandling. Øreakupunktur er rigtig god til smertebehandling, funktionelle forstyrrelser i organer, bevægapparatet og hjerne samt til afhængighed!

 

Øreakupunktur, også kaldet auriculoterapi, er en vestlig teknik som er udviklet og finpudset af Paul Nogier og hans lægehold fra 1951. Teknikken består i at benytte øret som reflekszone, for at behandle smerter og funktionelle forstyrrelser. Disse principper hviler på videnskabelige og godkendte argumenter og en forståelse af centralnervesystemet.

 

Der er en forbindelse mellem smertebanerne (spino thalamiske baner) og ørets nerveforsyning via substantia reticularis. Altså kroppens nerver har forbindelse til øret.(Modsat er kropsakupunktur en behandling via kroppens meridianbaner!) Når der opstår smerter i kroppen, vil disse smerter afbilde sig i øret, og der vil fremkomme et område på øret med smerter. Dette system, afbildet på øret, er organiseret. Det er Øre-somatotropi.

WHOs generaldirektør talte rosende om Paul Nogiers arbejde i Lyon 1990.

 

Gennem 25 år er franske jordemødre undervist i auriculoterapi, med det formål at hjælpe gravide og fødende. Dr. Quichons studie af 537 patienter viser klart at øreakupunktur er en hjælp for fødende kvinder.

 

På Franske universiteter undervises i øreakupunktur: Paris, Lyon, Marseilles, Nantes, Bordeaux, Montpellier og Strassbourg. I Tyskland, Spanien, Italien og Skandinavien undervises og udøves øreakupunktur.

Øreakupunktur

Priser

Akupunktur / Myorefleksterapi:

 • 1. Gang 45 min.

  kr. 510,-

 • Normal 45 min.

  kr. 460,-

 • Lille 30 min.

  kr. 320,-

 • Angst og allergibehandling 30 min.

  kr. 160,-

  (ligger alene i 20 min)

 • Cuppingmassage

  kr. 300,-

  á la bindevævsmassage på ryggen

Der kan også behandles uden nåle!

 

Tilskud til akupunktur via sygesikringen Danmark og via private sundhedsforsikringer.

De gode historier

Hovedpine

Kunde havde haft hovedpine i 40 år og prøvet alle mulige former for behandlinger. Hun blev overtalt til at prøve hos mig og hun sagde med det samme at den form for behandling havde hun aldrig prøvet før. Hun blev behandlet med myorefleksterapi - meget ved kæbe, atlas og øjne. Hun kunne ikke differentiere mellem bevægelserne (det hele sad fast) Efterhånden som der blev løsnet i løbet af ca. 10 gange, blev hun fri for hovedpine. Hendes hår begyndte også at komme igen (men fik også B12 vitamin)

09/10/2020

Lændesmerter

En blandt mange kommer med lændesmerter. Denne mand var indstillet til operation. Jeg brugte kun myorefleksterapi på denne mand og han fik det så godt at han ikke skulle opereres alligevel. Ellers plejer jeg ofte at give nåle i den ene hånd, som er yderst effektiv (Dr. Tan beh.)

09/10/2020

Ondt i forfødderne

Kunde kommer for at få lavet indlæg pga. smerter i forfoden. Foden ser ikke ud til at have særlige fejlstillinger. Hun fortæller at hun nogle år forinden var i en trafikulykke. Jeg tænker straks traume derfra og tænker spænding i hele forsiden som gør at der strækkes for meget på bagsiden (myorefleksterapi) Vi laver ikke indlæg og hun går derfra for hun tror ikke på akupunktur og sådan noget (men kommer et par uger senre og vil gerne prøve) Hun får nåle på forsiden på især mavemeridianen samt myorefleksterapi bestemte steder på forsiden et par gange og smerterne i forfoden forsvinder. Efter kontrol et par mdr. senere fortæller hun at hun fik en bonus, for nu kunne hun tabe sig.

09/10/2020

Tynd afføring

Kunde som har svært ved at holde på sin afføring. Vi havde prøvet at behandle bare med nåle, som ikke hjalp det helt store. Så fik hun en cell wellbeing test som b.la. viste forkert tarmflora samt næringsstoffer som skal være med til at opbygge tarmvæggen. Et par uger efter at hun var startet på de foreslåede tilskud kunne hun allerede begynde at mærke en positiv forskel.

09/10/2020

Sclerose

En kunde har fået konstateret sclerose. Han kommer til mig. Han får lagt et skema omkring kost og tilskud ud fra læge Kurt Mosetter i Tyskland som jeg er uddannet hos. Han følger kosten slavisk med stor hjælp fra konen og 2-3 mdr. senere kan han mærke forskel i ben og arme. Han får myorefleksbehandling hvor der åbnes op for flow mellem hjerne og krop. Han får scannet sine energibaner og reguleret disse med nåle. 1 år senere bliver han scannet og plak i hjernestammen er væk og hans syn er bedret. Han løber ture nu!

09/10/2020

Angst (allergi)

En mand kom og fortalte at han fik det dårligt når han spiste mad. Det viste sig at han havde haft et stort traume i.f.b.m. at han havde spist. Deraf udledte jeg at der kunne være en forbindelse. Hans behandling bestod i at give ham nåle i ørerne som giver den effekt af at slette den ubevidste reaktion. Bagefter kunne han spise uden at blive dårlig. Denne behandling er også rigtig god til allergi. Man skal forestille sig at hjernen ikke mere kan finde den sti/reaktion den skal lave når kroppen møder udfordringen! En kvinde stoppede med at bekymre sig så meget om al ting!

09/10/2020

Nervesygdom

Snakkede med en kvinde som havde en sygdom i selve nerverne. Jeg snakkede om at hun nok burde tage B vitamin til nervesystemet, samt at hun måske var tungmetalsbelastet og andre ting. Hun blev testet med cell-wellbeing og netop de ting som vi havde snakket om dukkede op i analysen. Her giver jeg både nåle og myorefleksterapi, men det er en laaang proces og der SKAL også kostændring til Hun fortæller at hun nogle år forinden var i en trafikulykke. Jeg tænker straks traume derfra og tænker spænding i hele forsiden som gør at der strækkes for meget på bagsiden (myorefleksterapi) Vi laver ikke indlæg og hun går derfra for hun tror ikke på akupunktur og sådan noget (men kommer et par uger senere og vil gerne prøve) Hun får nåle på forsiden på især mavemeridianen, samt myorefleksterapi bestemte steder på forsiden et par gange og smerterne i forfoden forsvinder. Efter kontrol et par måneder senere fortæller hun at hun fik en bonus, for nu kunne hun tabe sig.

09/10/2020